Koeienvachten

Artikelen 1 tot 36 van 90 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 90 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Dyreskinn koeienhuiden in je interieur

Op zoek naar een mooie manier om je interieur wat meer aan te kleden? Ga voor een koeienhuid! Koeienhuiden geven je huis een natuurlijke, rijke en warme look. Ook zijn de koeienvachten makkelijk te stylen: leg er eentje onder de eettafel of leg ‘m eens in de woonkamer bij de bank. Ook in een kantoorruimte misstaat een koeienhuid niet. Het fleurt de vergaderruimte direct op. Super chic!

Unieke koeienhuiden in verschillende kleuren

De koeienhuiden van Dyreskinn zijn natuurlijke restproducten. De koeien komen uit Zuid-Amerika, waar ze geslacht werden voor de vleesindustrie. De dieren zijn dus niet speciaal voor hun vacht gedood. Omdat iedere koe anders is, is ook iedere koeienvacht van Dyreskinn anders. De huiden zijn uniek en je zal daarom nooit precies dezelfde ergens anders tegenkomen. Bij Dyreskinn zetten we elk kleed op de foto, zodat je precies kunt zien welke koeienhuid jij online kunt bestellen.

Bij Dyreskinn kun je koeienvachten in diverse kleuren online bestellen. Ben je op zoek naar een kleed dat past in een natuurlijke woonstijl? Ga dan voor een bruine koeienhuid. Bij Dyreskinn vind je diverse tinten bruin; van een zeer lichte beige tint tot aan warm donkerbruin. Ook kun je bruine koeienvachten in diverse maten bestellen bij Dyreskinn. Zo hebben we huiden van 3 bij 4 meter en van 2 bij 3 meter.

Wil je liever een kleed met een strakkere uitstraling? Ga dan voor een zwarte koeienvacht. Deze passen perfect in een kantoorruimte of in een modern huis. Uiteraard vind je bij Dyreskinn ook allerlei zwart witte koeienhuiden. Elke koe heeft andere vlekken, dus er zijn talloze verschillende zwart witte koeienvachten. The choice is yours!

Koeienhuiden online bestellen

Bij Dyreskinn vinden we het belangrijk dat de dierenhuiden zo ecologisch en milieuvriendelijk worden geproduceerd. Daarom zijn alle koeienhuiden en schapenvachten van Dyreskinn restproducten van de vleesindustrie en is geen één dier voor zijn vacht gedood.

Je kunt de koeienhuiden en vachten van Dyreskinn gemakkelijk en snel online bestellen. Binnen mum van tijd ligt jouw nieuwe dierenhuid te pronken in huis!