Meer afbeeldingen

Schapenvacht tapijt patchwork mix 180x120cm

uitverkocht / binnenkort weer beschikbaar

€ 669,90

Snel overzicht

Een mix van verschillende soorten schapenvachten. Dit straalt echte luxe uit en brengt je interieur naar een hoger niveau. Geef het een speciaal plekje in je woonruimte en geeft je ruimte en boost! Let op; je ontvangt niet exact het tapijt als op de afbeelding. Dit artikel wordt in een mix verzonden!

Een kenmerk van het IJslandse ras is dat de vacht meer hariger dan wollig is. De haren van de vacht zijn ca. 10cm lang. Geeft dit een exclusieve look.
Een kenmerk van het Tibetaanse ras is dat de vacht krullen heeft. De haren van de vacht zijn ca. 5cm lang. Het geeft dit tapijt een leuke twist.
Een kenmerk van het Engelse ras is dat de vast kortharig en dik aanvoelt. De haren van de vacht zijn ca. 5cm lang. Maakt dit tapijt helemaal af!

Details

Europese schapenvacht, bekend om zijn volle en natuurlijke wollige look, brengt een hele nieuwe sfeer in het huis of tuin. Dit is een origineel schapenvacht, het schaap is heeft geleefd op de groene velden van West-Europa. Net zoals ieder ander natuurlijk product is elke huid anders, door zijn unieke eigenschappen heb je altijd een mooi en verrasend item in huis . Exacte maten bestaan niet doordat het een natuurproduct betreft. Net als alle andere Dyreskinn® producten is deze prachtige schapenvacht een restproduct afkomstig uit de vleesindustrie. Wij werken alleen met de toonaangevende Europese looijerijen ter wereld die strenge richtlijnen volgen om ervoor te zorgen dat de verwerking van dit product milieuvriendelijk is, zonder schadelijke chemicaliën. Dit duurzame product zal het beste van de natuur in jouw huis brengen.


Hoe zorg je voor jouw Dyreskinn® producten?
  • Borstel (huisdierenborstel) en stofzuig regelmatig
  • Maak een eventuele vlek schoon met vochtige doek. Breng geen schoonmaakmiddelen of chemische stoffen aan
  • Laat de vacht op een natuurlijke manier drogen (niet in de zon of over de verwarming)
  • Vermijd direct zonlicht, aangezien UV de kleurstof kan vervagen (alleen bij niet-natuurlijk gekleurde vachten)

Additional

Dier Schaap
Afmeting >130cm
Collectie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Schapenvacht tapijt patchwork mix 180x120cm

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering