VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik mijn bestelling ruilen? 
U kunt uw bestelling retour sturen naar de webwinkel en een nieuwe bestelling plaatsen. Informatie over retourneren vindt u op de retourpagina.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij elke bestelling wordt €5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
U kunt uw bestelling binnen 14 kalenderdagen terugsturen naar de webwinkel. Informatie over retourneren vindt u op de retourpagina.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de bestelling. Wij verzenden onze bestellingen zo snel mogelijk en leveren meestal binnen 1 tot 2 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Als de bestelling nog niet is verwerkt en verzonden, kunnen wij deze nog annuleren. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice via info@dyreskinn.nl

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Als de bestelling is afgerond en betaald is het helaas niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Zolang de bestelling nog niet is verwerkt en verzonden, kunt u deze wel annuleren. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice via info@dyreskinn.nl

Hoe kan ik betalen?
Het is mogelijk om te betalen met iDeal of credit card.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Dyreskinn gebruikt uw gegevens alleen voor het versturen van uw bestelling en eventuele retourzendingen. Dyreskinn deelt nooit uw gegevens met derden.

Is online winkelen bij Dyreskinn veilig?
Dyreskinn werkt samen met een gerenommeerd betalingsplatform MultiSafePay. Hierdoor is online winkelen veilig en kunt u gerust betalen.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?
Dyreskinn levert over heel de wereld, maar verzendkosten en -tijden verschillen per land.