Algemene informatie

››› DYRESKINN® is een Nederlands geregistreerd handelsmerk dat in 2014 werd opgericht door Johan Priem.

››› DYRESKINN® heeft als continu doel om op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te vernieuwen en het productieproces te optimaliseren.

››› DYRESKINN® wordt geproduceerd onder voortdurend toezicht en de nieuwste milieuvriendelijke technologie in Europese looierijen. Waar mogelijk worden alle huiden ecologisch gelooid zonder onaangename geur. De huiden van DYRESKINN® komen uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en een aantal speciale varianten komen uit Scandinavië, maar ook Zuid Amerika en delen van Azië. Net als alle delen van een dier die niet worden geconsumeerd is de huid een restproduct. De schapen, koeien en andere dieren worden niet geslacht voor hun vacht.

Showroom - op afspraak

Een groot deel van onze collectie is te vinden in onze showroom in Nieuwegein. Bezoekers zijn welkom op afspraak om zelf de producten te zien en voelen. De showroom is iedere eerste maandag van de maand op afspraak geopend. Mail voor het maken van een afspraak naar info@dyreskinn.nl.

Beurzen

DYRESKINN® staat in het najaar van 2020 op de volgende beurzen:

Frankrijk: Maison et Objet in Parijs

Nederland: ShowUp en diverse huisbeurzen van inkooporgnisaties

Klantenservice

Neem voor vragen over onze producten of een geplaatste order contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 2613355 of mail naar info@dyreskinn.nl.

Social media

Instagram: @dyreskinn

Facebook: www.facebook.com/dyreskinn

Share: pinterest.com/dyreskinn

------------------

Verkoopvoorwaarden
 

Exclusiviteit

Wij hanteren geen exclusiviteit, maar proberen ons best te doen om bestaande en nieuwe verkoopkanalen te combineren, zodat het gunstig is voor alle partijen. Zo houden we rekening met onder andere de geografische locatie en de doelgroepen.

Online verkoop

Online verkoop op de eigen site is alleen toegestaan na expliciete goedkeuring van DYRESKINN®. Houd er rekening mee dat de online verkopen op 3e platformen (bijvoorbeeld: Amazon, Bol, etc.) expliciet niet toegestaan is.

Minimale orderwaarde van € 300,- geldt voor alle landen.

Logistieke kosten bedragen 5% van de orderwaarde.

 

 

 

NL

BE

DE

FR

UK

RoW

Franco grens

 

€500

€750

€1250

€2500

€2500

nvt

Minimum order

€300

€300

€300

€300

€300

€300

Logistieke bijdrage

    tussen €300 - franco

€15

€15

5%

5%

5%

ExW

Logistieke bijdrage

                onder €300

-

-

-

-

-

Eerste minimale
orderwaarde

€300

€500

€300

€300

€300

€300

  

Levertijd

Bestellingen die worden gedaan voor 17:00 worden in principe de volgende werkdag (in Nederland) uitgeleverd, zolang het artikel op voorraad is. Voor de buitenlanden geldt een termijn van 2-5 werkdagen (na ontvangst van de betaling).

Betalingsvoorwaarden

Betaling is vooraf. In de webshop is de betaling direct.

Verkopers kunnen -na positieve credit check- opteren voor 14 dagen betaaltermijn.


Adviesprijzen

Om ons merk te beschermen adviseren wij onze dealers nadrukkelijk de geadviseerde verkoopprijs te hanteren. De consumentenprijzen zijn op onze website (Dyreskinn.nl) en in de prijslijst te vinden.

 

Bestelproces


Dealer worden

Als je geïnteresseerd bent om dealer te worden van DYRESKINN® producten, stuur dan een mail naar info@dyreskinn.nl of ga naar www.dyreskinn.nl en klik op 'B2B'. Vul dan het formulier 'Informatieverzoek' in en druk op verzenden. De aanvraag zal binnen 3-5 werkdagen beoordeeld worden en de agent in jouw land/ regio zal contact met u opnemen. Eenmaal goedgekeurd ontvang je de relevante handelsinformatie.
 

Telefonisch/mail order:

Te allen tijde is het mogelijk een order telefonisch/ per mail door te geven. Je zult een orderbevestiging ontvangen met de snelst mogelijke verwachte leveringsdatum. Zodra je bevestigt dat je de order wilt doorzetten, zullen wij een pro forma factuur sturen. Orders mailen naar order@dyreskinn.nl of telefonisch via +31 (0) 10 2613355.


Online bestelproces

De dealer webshop kun je vinden op www.dyreskinn.nl. Met je login kun je je volgende bestellingen online plaatsen, prijsinformatie en voorraad beschikbaarheid bekijken. Je kunt ook product en stijlafbeeldingen downloaden via het ‘Lookbook’. Ervaar je problemen bij het inloggen? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 10 2613355 of mail naar info@dyreskinn.nl.


Backorders

Bestelde artikelen die niet beschikbaar zijn, krijgen de status van backorders. Zodra de items weer beschikbaar zijn en de orderwaarde meer dan € 300,00 bedraagt, worden de goederen automatisch verzonden.

Beschadigde en / of onvolledige orders

Elke bestelling wordt zorgvuldig geïnspecteerd vóór verzending. Als je een kwaliteit- of kwantiteit tekort ervaart met de bestelling, neem dan binnen vijf werkdagen contact met ons op. Wij zullen in elk geval afzonderlijk proberen om een ​​passende oplossing met je te vinden.

 

Dutch Deco Group B.V.

Dyreskinn®

Phone number: +31 (0)10 2613355

E-mail: info@dyreskinn.nl

Website: www.dyreskinn.nl

Address showroom: Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein.

VAT NO: 857553483.B01

IBAN: NL08INGB0006602569

BIC: INGBNL2A

------------------------------ 

Versie januari 2020 

Deze voorwaarden kunnen op elk moment gewijzigd worden, zonder aankondiging vooraf.