Algemene informatie

››› DYRESKINN® is een Nederlands merk dat in 2014 werd opgericht door Johan Priem.

››› DYRESKINN® heeft als continu doel om te vernieuwen, het productieproces te optimaliseren en dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier.

››› DYRESKINN® wordt geproduceerd onder voortdurend toezicht en de nieuwste milieuvriendelijke technologie in Europese looierijen. Waar mogelijk worden alle huiden ecologisch gelooid zonder onaangename geur. De huiden van DYRESKINN® komen uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en een aantal speciale varianten uit Scandinavië, maar ook Zuid Amerika en delen van Azië. De huiden zijn restproducten, zoals alle delen die niet worden geconsumeerd. De schapen, koeien en andere dieren worden niet geslacht voor hun vacht.

››› DYRESKINN® is een geregistreerd handelsmerk.

Showroom

Een groot deel van onze collectie is te vinden in onze showroom in Rotterdam. Bezoekers zijn welkom om zelf de producten te zien en voelen. Als je langs wilt komen, contact ons dan graag op ons klantenservice nummer: +31 (0)10 2613355

Beurzen

DYRESKINN® is te vinden  op de volgende beurzen:

Duitsland: Tendence / Ambiente beurs in Frankfurt, München en Trendset

Frankrijk: Maison et Objet in Parijs

Nederland: Trendz, ShowUp en diverse huisbeurzen van inkooporgnisaties

Klantenservice

Voor vragen over onze producten / geplaatste order, neem graag contact op met onze customer service op: +31(0)10 2613355 / info@dyreskinn.nl

Social media

Instagram: @dyreskinn

Facebook: www.facebook.com/dyreskinn

Share: pinterest.com/dyreskinn

------------------

Verkoopvoorwaarden
 

Exclusiviteit

Wij hanteren geen exclusiviteit, maar proberen ons best te doen om bestaande en nieuwe verkoopkanalen te combineren, zodat het gunstig is voor alle partijen. Zo houden we rekening met onder andere de geografische locatie en de doelgroepen.

Online verkoop

Online verkoop op de eigen site is alleen toegestaan na expliciete goedkeuring. Houd er aub rekening mee dat de online verkopen op 3e platformen (bijvoorbeeld: Amazon, Bol, etc.) expliciet niet toegestaan is.

Minimum order € 300,-  geldt voor alle landen.

Logistieke kosten bedragen 5% van de orderwaarde.

 

 

 

NL

BE

DE

FR

UK

RoW

Franko grens

 

€500

€500

€1250

€2500

€2500

nvt

Minimum order

-

-

€300

€300

€300

€300

Logistieke bijdrage

    tussen €300-franko

€15

€15

5%

5%

5%

ExW

Logistieke bijdrage

                onder €300

€9,95

€9,95

-

-

-

-

Eerste order minimum

€500

€500

€300

€300

€300

€300

  

Levertijd

Bestellingen die worden gedaan voor 17:00 worden in principe de volgende werkdag (in Nederland) uitgeleverd, zolang het artikel op voorraad is. Voor de buitenlanden geldt een termijn van 2-5 werkdagen (na ontvangst van de betaling).

Betalingsvoorwaarden

Betaling is vooraf. In de webshop is de betaling direct.

Verkopers kunnen -na positieve credit check- opteren voor 14 dagen betaaltermijn.


Adviesprijzen

Wij adviseren onze dealers nadrukkelijk zich te houden aan de geadviseerde verkoopprijs om het merk te beschermen. De consumentenprijzen zijn op onze website (Dyreskinn.nl) en in de prijslijst te vinden.

 

Bestelproces


Dealer worden

Als u geïnteresseerd bent om dealer te worden van Dyreskinn producten, stuur dan een mail naar info@dyreskinn.nl of ga naar www.dyreskinn.nl en klik op 'B2B'. Vul dan het formulier 'Informatieverzoek' in en druk op verzenden. Uw aanvraag zal binnen 3-5 werkdagen beoordeeld worden en de agent in uw land/ regio zal contact met u opnemen. Eenmaal goedgekeurd zult u dan de relevante handelsinformatie ontvangen.
 

Telefonisch/mail order:

Ten alle tijden is het mogelijk een order telefonisch/ per mail door te geven. Je zult een orderbevestiging ontvangen met de snelst mogelijke verwachte leveringsdatum. Zodra je bevestigd dat je de order wilt doorzetten, zullen wij een pro forma factuur sturen. Orders mailen naar order@dyreskinn.nl of telefonisch via +31 (0) 10 2613355.


Online bestelproces

De dealer webshop kunt u vinden op www.dyreskinn.nl. Met uw login kunt u uw volgende bestellingen online plaatsen, prijsinformatie bekijken en voorraad beschikbaarheid. U kunt ook product en stijlafbeeldingen downloaden via het ‘Lookbook’. Ervaart u problemen bij het inloggen? Neem contact op met onze klantenservice op +31 (0) 10 2613355 of info@dyreskinn.nl


Backorders

Bestelde artikelen die niet beschikbaar zijn, krijgen de status van backorders. Zodra de items zijn weer beschikbaar en de orderwaarde meer dan € 300,00, de goederen worden deze automatisch verzonden.

Beschadigde en / of onvolledige orders

Elke bestelling wordt zorgvuldig geïnspecteerd vóór verzending. Als u een kwaliteit of kwantiteit tekort ervaart met uw bestelling, neem dan contact met ons op binnen 5 werkdagen. Wij zullen proberen in elk geval afzonderlijk om een ​​passende oplossing met u te vinden.

 

Dutch Deco Group B.V.

Dyreskinn®

Phone number: +31 (0)10 2613355

E-mail: info@dyreskinn.nl

Website: www.dyreskinn.nl

Address showroom/office: Schiekade 189, Unit 2.05, 3013BR ROTTERDAM

VAT NO: 857553483.B01

IBAN: NL40RABO0320397610

BIC: RABONL2U

------------------------------ 

Versie. Mei 2019 

Deze voorwaarden kunnen op elk moment gewijzigd worden, zonder aankondiging vooraf.